Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarların yer aldığı heyet, Türk Silahlmı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütlerine karşı Suriye Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nda mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize destek ve moral vermek amacıyla Hatay'a gittiler.

Yolculuk öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda uğurlama töreni yapıldı. Bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, kahraman vatan evlatlarımıza destek olmak, moral vermek, yanlarında olduklarını göstermek amacıyla İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Hatay'a gittiklerini dile getirdi.

İlçede bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler tarafından askerlere yazılan mektuplar onlara teslim edilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ile Şube Müdürleri tarafından Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis üyeleri ve Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli'ye teslim edildi.

Dua edilmesinin ardından uğurlama töreni sona erdi. Uğurlama töreninin ardından vatandaşlar, Başkan Semerci ve beraberindekilere "hayırlı yolculuklar" dileyerek, kahraman vatan evlatlarımıza selamlarını ilettiler.

Editör: Pusula Gazetesi