Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor'un stoperi Kamil Abdurahmanoğlu, İzmirspor'dan gelen teklifi değerlendirmeye aldı. İzmirspor ile görüşmek üzere Zonguldak'tan ayrılan Kamil'in büyük ihtimalle İzmirspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İzmirspor yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

AHMET YILMAZ BEKLEDİĞİ ŞANSI VERMEDİ
Devrek Belediyespor'da geçtiğimiz sezon takımın başına getirilen İstanbullu teknik adam Ahmet Yılmaz, takıma İstanbul'dan kendi bildiği ve tanıdığı 10 futbolcuyu transfer etmişti. Kendi futbolcularına daha çok şans veren Ahmet Yılmaz, 21 yaşındaki Kamil'e yeterli şansı vermedi.

ZONGULDAKSPOR'DAN İSTANBULSPOR'A TRANSFER OLMUŞTU

Kamil Abdurahmanoğlu futbola Zonguldakspor alt yapısında başlarken, kısa sürede oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekerek İstanbulspor'a transfer oldu. İstanbulspor U17 ve U19 takımlarında banko oynayan Kamil, Elit Akademi liginde İstanbulspor formasıyla Türkiye üçüncülüğü yaşadı.

SAVAŞÇI RUHU ÖN PLANDA
Stoper oynayan Kamil özellikle 1.86 boyu ile hava toplarındaki etkili futbolunun yanı sıra savaşçı ruhuyla ön plana çıkıyor. 21 yaşındaki genç futbolcunun anlaşması halinde İzmirspor'da yeni sezonda patlama yapması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi