Devrek'e yıllar önce yapılan ve bir türlü sağlıklı kullanılamayan mevcut Kapalı Spor Salonun yerine yeni bir Kapalı Spor Salonu yapılacak. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın girişimleri ve tabiki sonunda yeni yapılacak Kapalı Spor Salonu bin kişilik olacak. 5 Milyon lira civarında maliyeti olacak olan Kapalı Spor Salonu için start verildi.

ÖRNEĞİ BODRUM VE KUŞADASI'NDA VAR
Devrek'e yapılacak olan yeni Kapalı Spor Salonu'nun turizm cenneti Bodrum ve Kuşadası'nda yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonu'nun aynısı olacağı belirtildi.

İLÇE STADI'NIN YANINA YAPILACAK
Yeni yapılacak Kapalı Spor Salonunun mevcut yere değil, hemen yanında bulunan ve Devrek İlçe Stadı'nın skorbord kale arkasındaki boş araziye yapılacağı belirtildi.

ANKARA'DAN İNCELEME İÇİN HEYET GELDİ

Kapalı Spor Salonu'nun yerini incelemek ve startı vermek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nden gelen heyet inceleme yaparak onay verdi. Heyete Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın da eşlik ettiği öğrenildi.

MEVCUT SALON YIKILACAK, SPOR TESİSİ YAPILACAK
Yıllardır bir türlü kullanılamayan ve bir çok sorun çıkartan mevcut Kapalı Spor Salonunun yıkılacağı belirtildi. Yıkılan salonun yerine ise Basketbol, Voleybol ve Tenis kortlarının yapılacağı belirtildi

KOZLU'YA DA SPOR SALONU YAPILACAK
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kozlu'ya da bir spor salonu yapılacak. Kozlu Sahil yolunda bulunan BAKKA'nın yanındaki boş araziye yapılacak olan Kapalı Spor Salonu için alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi