Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup temsilcilerimizden Devrek Belediyespor hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bursa Zaferspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırımzı-beyazlı ekip ligin ilk üç haftasında 2 galibiyet 1 yenilgi alarak ligde henüz galibiyetle tanışamadı. Devrek Belediyespor ligin ilk galibiyetini Pazar günü oynayacağı Bursa Zaferspor maçında almanın hesaplarını yapıyor.
Rakip Bursa Zaferspor ise oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak topladığı 4 puanla ligin 9'ncu sırasında kendine yer buldu.

Devrek Belediyespor oynadığı 3 maçta rakip kaleleri 2 kez sarsarken, kalesinde ise 3 gol gördü. 11'nci sırada bulunan temsilcimiz Devrek Belediyespor'da futbolcular hırs küpü. Rakip Bursa Zaferspor ise attığı 2 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü.

ÖZTÜRK GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTİYOR
Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda 15.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde futbolcularıyla toplantı yapan antrenör Bülent Öztürk, Bursa Zaferspor maçına en iyi şekilde konsantre olarak taraftarlara alacakları galibiyeti hediye etmeleri gerektiğini söyledi. Taraftırı ile bu zorlu maçta bütünleşmek isteyen Devrek Belediyesporlu futbolcular da galibiyet yemini etti.

Editör: Pusula Gazetesi