Zonguldak U-19 liginde şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonası, 1.kademe müsabakalarında temsil etme hakkı kazanan Kozlu Belediyepor ve Devrek Belediyespor'un hangi illere gideceği konusunda kuralar çekildi. Kozlu Belediyespor Kastamonu grubunda, Devrek Belediyespor ise Sakarya grubunda Zonguldak'ı temsil edecek.

Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 3-6 Mayıs tarihleri arasında başlayacak ve temsilcilerimiz ilk turda şampiyonluk hedefliyor.

AKSF binasında gerçekleştirilen kura çekimine Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, TÜFAD yönetim kurulu üyesi Nihat Ürer, Kozlu Belediyespor Genel kaptanı, Şaban Kubalas, antrenör Fehmi Kütük, alt yapı sorumlusu Özdemir Dayanaklı ve Devrek Belediyespor'un antrenörü Selçuk Sarı iştirak etti.

Kura çekimi öncesinde her iki takımda Kastamonu'ya gitmeyi tercih ediyordu. Ancak kura çekimi sonrasında Devrek Belediyespor Sakarya ve Kozlu Belediyespor ise Kastamonu'nu çekti. Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak'ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Kozlu Belediyespor ve Devrek Belediyespor'a başarılar diledi. Kulüp temsilcileri ise birbirlerine başarı temennisinde bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi