Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Devrek Belediyespor lige verilen 1 haftalık aradan sonra deplasmanda Serdivanspor ile karşılaşacak.

Ligde son maçında Yeşil Bursaspor ile oynaması gereken karşılaşmayı rakibinin sezon başından bu yana maçlara çıkmaması nedeniyle bu maçta hükmen 3 puan alarak puanını 22'ye yükseltmişti.

Kendi tesislerinde çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Serdivan maçında en az 1 puan hedefliyor. Sahasında etkili oynayan rakibi karşısında teslim olmak isteyen Devrek Belediyespor'da teknik heyet futbolculara uyarılarda bulunuyor. Rakibin artı ve eksileri konusunda futbolcuları ile konuşmalar yapan antrenör Murat Şahabe motivasyonu böyle sağlıyor.

Ligde 22 puanla 11'nci sırada yer alan Devrek Belediyespor ligin son 3 maçında alacağı puanlarla ligde kaderini belirleyecek. Küme düşme potasında bulunan Beylerbeyispor'un alacağı skorları yakından takip edecek olan temsilcimiz tehlike yaşamamak için en az 4 puan hedefliyor.

Devrek Belediyespor kümede kalması halinde Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile 5 Mayıs tarihinde play-out maçı oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi