Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligde yolunda dolu dizgin devam ediyor.

Saha ve seyircisi önünde ligin 8'nci haftasında Beyköy Belediyespor'u konuk eden Devrek Belediyespor işi ilk yarıda bitirdi.

25'nci dakikada kazanılan penaltı atışını Yusuf gole çevirirken, takımını da 1-0 öne geçirdi. Bu golle büyük moral bulan temsilcimiz kırmızı-beyazlı ekip ilk yarının uzatma dakikalarında 45+2'nci dakikada bu kez Gökhan ile golü buldu. Gökhan takımını rahatlana golü atarak bir nebze galibiyeti de perçinlemiş oldu.

İKİNCİ YARI DEVREK ROLANTİDE OYNADI
Devrek Belediyespor ikinci yarı 2-0'ın avantajını iyi kullandı. Rakibi karşısında kalesinde tehlike yaşamayan kırmızı-beyazlı ekip karşılaşmayı 2-0 net skorla kazanarak puanını 10'a yükseltti. Cumartesi günü Ereğli Belediyespor'un kazanmasıyla küme düşme potasına düşen Devrek Belediyespor, Beyköy Belediyespor galibiyetiyle tekrar küme düşme potasından kurtularak Ereğli Belediyespor'u tekrar puan olarak altına aldı.

FUTBOLCULAR GALİBİYETİ TARAFTARIYLA PAYLAŞTI
Devrek Belediyesporlu futbolcular hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 2-0'lık galibiyeti tribünlere giderek taraftarıyla kutladı. Sevinç soyunma odasında da devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi