Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Mehmet Yüksel ve A. Özhan Yücel tarafından yaptırılan 4 yıldız konforunda 63 oda, 128 yatak kapasiteli Devrek Otel, görkemli törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı Bahadır Kıycı, İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Ertan Civak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan Devrek Kaymakamı Yakup Güney, "Böyle yatırımlar Devrek'imizin için önemlidir. Burada açılışını yaptığımız otelimizin Devrek'imize hayırlı olmasını temenni ediyor, işyeri sahiplerine bol kazançlar diliyorum" dedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da, açılışta yaptığı konuşmada, "Böyle bir oteli ilçemize kandıran Mehmet Yüksel abimize teşekkürlerimi sunuyorum. Burada sadece bir otel açılışını yaptığımızı düşünmüyorum. Bu yatırımla birlikte Devrek'imizde başkaca sektörlerinde, yatırımlarında tetikleneceğine inanıyorum. Bunu biliyorum ve görüyorum. Bu otelin yapımında, yatırımında emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bu tesis ilçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Otel Sahibi Mehmet Yüksel ise, "Hiçbir masraftan kaçınılmadan bu tesisi ilçemize kazandırdık. İnşallah bundan sonraki dönemde de hizmet kalitesini artırarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu ilçemiz için çok önemlidir. Çünkü ilçemiz; kültürüyle, tarihi kokusuyla, insanıyla apayrı bir güzelliğe sahiptir. Tesisimiz bu güzelliklerin tanıtılmasında da çok büyük bir hizmet verecektir" dedi.

Dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Devrek Kaymakamı Yakup Güney tarafından kesildi.

Daha sonra davetliler oteli gezerek, işyeri sahiplerinden bilgiler aldı.

Editör: Pusula Gazetesi