Devrek Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Devrek Kaymakamı Tolga Polat, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mustafa Çufalı, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Koparan, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Devrek Esnaf ve SanatkarlarıOdası Başkanı İsmet Akdemir, Devrek MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, Devrek MYO Derneği Başkanı Ahmet Akdemir, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

KESİKOĞLU: "TÜM ÇABAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN"

Kahvaltı etkinliğinde bir konuşma yapan Devrek Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu, "Devrek Kampüsünde Uygulamalı Bilimler ile birlikte 10 bölüm ve 13 programla eğitim hizmetine devam etmekteyiz. 2 bin 500 civarında kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır ve aktif olarak öğrenimine devam eden öğrenci sayımız ise bin 700 civarındadır. Genç, dinamik ve başarılı akademik kadromuzla bilimsel, kültürel ve sosyal anlamda farkındalık yaratarak öğrencilerimizin ilerlemeleri ve gelişmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bu noktada Devrek Belediyesi'nin, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci'nin desteği çok önemli ve hiçbir desteği de bizlerden esirgemiyorlar. Bu kahvaltı organizasyonunda da katkıları olan Devrek Belediyemize ve emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SEMERCİ: "SEVGİLİ GENÇLERİMİZİN ÖĞRENİM SÜRELERİNİN SONUNDA İYİ ANILARLA BURADAN AYRILMALARI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapanDevrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise, yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinliklerin amacı birbirimizi yakinen tanımak, kaynaşmayı sağlamaktır. Aramıza bu yıl yeni katılan öğrenciler var, öncekiler var. Burada Devrek'te iyi hoş günler geçirmeniz, öğrenim süresinin sonunda iyi anılarla ayrılmanız bizler için çok önemli. Yüksekokulumuz da gelişim içerisinde. 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Adalet Meslek Yüksekokulumuzda var. Burada bu yerleşkede gerekli yatırımların yapılmasını Sayın Rektörümüzden bekliyoruz. Devrekliler olarak da bizler üzerimize düşen görevi yapacağız. Dünya büyük bir değişim içinde ve herkes bir arayış içinde. Her türlü arayışın nitelikli insan ile olacağını biliyoruz. Nitelikli insan gücü her alanda kaliteyi getirir. Bu nedenle de eğitim kurumlarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Değerli hocalarımız bu konuda fedakarlığı yapıyorlar. Sevgili gençlerimiz, eğitiminizin ne kadar önemli olduğunu kavramalısınız. İnsan yaşamı doğumundan ölümüne kadar baştan sona değişimlerle doludur. Değişim kaçınılmaz, gelişim ise tamamen sizin elinizdedir.Çıtayı yüksek tutun ve her zaman kendinize yüksek hedefler koyunuz. Her şeyden önemlisi doğru ve dürüst olunuz. Allah her zaman doğru olanın yanındadır. Başarılı, sağlıklı ve mutlu bir öğretim yılı geçirmenizi diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

ÇUFALI: " SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ BU GÜNLERİNİZİ, YILLARINIZI İYİ DEĞERLENDİRİN"

BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mustafa Çufalı da, yaptığı konuşmada, "Sevgili öğrencilerimiz iyi kötü burada 2,3 yada 4 yıl geçireceksiniz. Ama buradan ayrıldıktan sonra burada güzel hatıralarınız, anılarınız olsun.Ama asıl yapacağımız şey çok çalışmak. Yıllar çabuk geçer. Öğrenciler için geçmez gibi geliyor ama onlar için de geçiyor. O nedenle buradaki günlerinizi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ne kadar iyi değerlendirirseniz meslek hayatınızda da bu kadar başarılı olursunuz. İş imkanları da o kadar fazla olur. İyi değerlendirmek sadece dersler için değil, ders dışı her türlü faaliyetlerde sosyal faaliyetlerde dolu dolu yaşayın. Bu günlerinizi, yıllarınızı iyi değerlendirin. Biz bu konuda ne gerekiyorsa üniversite olarak elimizden geldiğince karşılamaya çalışacağız.Aşçılık bölümünden başlayarak daha da büyük gelişmeler olacak. Önümüzdeki senede Adalet Meslek Yüksekokuluna öğrenci almaya çalışacağız. Erkek öğrencilerin yurt konusunda talepleri var. Umarım en kısa zamanda o da çözülür" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEMERCİ'YE YAKIN İLGİ

Kahvaltı programı öncesi ve sonrası öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Semerci, öğrencilerin sorun ve isteklerini dinleyerek her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye yakın ilgi gösteren öğrenciler de, yüksekokula ve kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi