Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu, BEÜ'nün hızla büyüyen ve gelişen meslek yüksekokullarından birisi olarak bünyesinde açılan yeni bölüm ve programlarla öğrenci sayısını da her geçen gün arttırıyor.

Devrek Meslek Yüksekokulu, 2017-2018 akademik yılında öğrenci alacak olan İnternet Ağ ve Teknolojileri, Posta Hizmetleri ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümleri ile eğitim ve öğretim kapasitesinin yanı sıra öğrenci kapasitesini de artırmış olacak.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Devrek Meslek Yüksekokulu'nun yeni akademik yılında İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı, Posta Hizmetleri Programı ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümlerine öğrenci alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Üniversitemizin en büyük kampüslerinden birine sahip olan Devrek Kampüsümüzün bin 500 olan öğrenci sayısını, İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı, Posta Hizmetleri Bölümlerinin ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümleri alacağı öğrenciyle birlikte daha da artırmış olacağız. Devrek Kampüsümüz, son yıllarda büyük bir dönüşüm yaşamaktadır. Kampüsümüzde bir taraftan fiziki yatırımlar devam ederken diğer taraftan meslek yüksekokulumuzda, son yıllarda çok sayıda yeni program açtık ve öğrenci sayısında da önemli artışlar sağladık. Eğitim-öğretimle ilgili altyapıyı çok iyi bir noktaya getirdik. Son olarak dört yıllık eğitim verecek olan Devrek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz Bankacılık ve Finans Bölümü'ne de önümüzdeki yıl öğrenci alarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlıyoruz. Yaşanan bu gelişmenin ardından Devrek MYO'da öğrenci alacak olan İnternet ve Ağ Teknolojileri Bölümü, Posta Hizmetleri Bölümü ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümleri ile birlikte önümüzdeki yıl Devrek MYO öğrenci kapasitesini yüzde 50 arttırmış olacak. Yüksekokulumuzda eğitim görecek olan öğrencilerimizle Devrek Kampüsümüz daha güçlü bir konuma gelecektir. Yine yeni kurduğumuz Adalet Meslek Yüksekokulumuzu hızla aktif hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Bundan sonra da yatırımlarımız artarak devam edecektir. Tüm bu süreçlerde bizlere destek olan Kaymakamımıza, Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, Devrek TSO Başkanımıza, hayırseverlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm bu süreçleri büyük bir özveriyle ve başarıyla yürüten Devrek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Nurettin Hatunoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını da kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi