2018-2019 futbol sezonuna 2-2'lik Karasuspor beraberliği ile başladıktan sonra kötü bir sürece giren Devrek Belediyespor sezonun ilk galibiyetine imza attı. Pazar günü sahasında Kaynaşlı ile taraftarının cezalı olması nedeniyle taraftar desteğinden yoksun çıkan Devrek Belediyespor bu karşılaşmayı 3-1 kazanarak büyük moral buldu. İlk galibiyetini ligin 8'nci haftasında alan kırmızı-beyazlı ekipte Kaynaşlı galibiyeti unutuldu, hafta sonu oynanacak olan Bartınspor maçı hazırlıkları başladı.

DEVREK, KOMŞUDAN UMUTLU
Antrenör Hüsnü Akın nezaretinde Bartınspor ile deplasmanda oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanan Devrek Belediyespor, Kaynaşlı karşısında alığı galibiyeti Bartın'da seriye çevirmek istiyor. Futbolcularla sık sık konuşma yaparak onları Bartınspor maçına motive eden Hüsnü Akın Bartınspor'un zaaflarını futbolcuları ile paylaşıyor.

HEDEF ÜST SIRALAR
Devrek Belediyespor geçtiğimiz sezon da lige kötü başlamış, ardından aldığı seri galibiyetlerle üst sıralara kadar tırmanmıştı. Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip ligin üst sıralarındaki yerini alarak maçlara daha rahat çıkmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi