Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Zonguldak'ı temsil eden Devrek Belediyespor Pazar günü taraftarının önünde komşu takım Bartınspor'u konuk edecek.

Son iki sezondur ligde kümede kalma mücadelesi veren ve sıkıntılı süreç geçiren Devrek Belediyespor yeni sezonda farklı bir grafik çiziyor. Antrenör İlhan Özer ile birlikte iyi bir ivme yakalayan Devrek Belediyespor ligin ilk 10 haftasında 13 puan topladı. Geçtiğimiz sezonların aksine çok daha başarılı bir sezon geçiren kırmızı-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Başkent deplasmanında Çubuk Futbol Kulübü'ne 3-1 yenilerek moral bozukluğu yaşamıştı.

SIRADAKİ RAKİP KOMŞU BARTINSPOR
Devrek Belediyespor Pazar günü taraftarının önünde oynayacağı Bartınspor maçının hazırlılarını antrenör İlhan Özer nezaretinde kendi tesislerinde sürdürüyor. Taraftarının önünde maçı kazanarak 16 puana yükselmeyi planlayan Devrek Belediyespor'da moraller yerinde.

TARAFTAR BARTIN MAÇINI BEKLİYOR
Devrek Belediyesporlu taraftarlar Pazar günü oynanacak Bartınspor maçında tribünleri doldurarak takımlarını desteklemeye hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı taraftarlar takımlarının bu sezonki performansından memnun. Hedef, ligi Ereğli Belediyespor'un üzerinde tamamlamak.

Editör: Pusula Gazetesi