Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kaymakamı Yakup Güney çeşitli birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köylere nezaket ziyareti düzenleyerek çeşitli incelemelerde bulundu. Kaymakam Yakup Güney beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Serkan Koparan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, İlçe Müftüsü Mustafa Çakır, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Caner Demir, Mal Müdürü İbrahim Kandakoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsnü Yazıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve İl Özel İdaresi Devrek Bakım evi sorumlusu Mete Seyhan ile birlikte Halilbeyoğlu, Karakoçlu, Yeşilyurt ve Tellioğlu köylerine ziyaret ederek muhtarların ve köylü vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Güney köylere düzenlenen ziyaretle ilgili şunları söyledi:
"Bugünkü ziyaretimizin amacı, köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın ve muhtarların sorunlarını dinledik istek ve taleplerini ilgili kurum amirlerimiz ile paylaştık. Köylerdeki alt yapı ve üst yapı eksikliklerinin giderilmesi buralarda yaşayan vatandaşların tıpkı şehir merkezlerinde ikamet eden vatandaşlarımız gibi daha sağlıklı ve güzel hizmetler sunmayı hedefliyoruz."
Muhtar ve vatandaşlarla yapılan toplantıların ardından Güney ve beraberindekiler Tellioğlu köyünde bulunan şehit ailesini ziyaret ederek arzu ve istekleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi