Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Devrek Belediyespor sezonun ilk maçında deplasmanda Karasuspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip 20 Temmuz tarihinden itibaren başladığı yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak Karasuspor ile oynayacağı maça konsantre oluyor. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Devrek Belediyespor rakibinden çekinmiyor.

BÜLENT ÖZTÜRK RAKİBİ İZLEDİ
Devrek Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk Karasuspor ile oynayacakları maç öncesinde rakip Karasuspor'un maçını izledi. Rakip hakkında notlarını alan Bülent Öztürk Pazar günü oynanacak maç öncesinde gerekli teknik taktik çalışmalarını futbolcularına yaptırıyor.

DEVREK RAKİPTEN ÇEKİNMİYOR
Yeni sezon öncesinde kadronun büyük bölümünü değiştiren Devrek Belediyespor gerekli kaynaşmayı hazırlık döneminde tamamlayarak iyi bir ekip ortaya çıkardı. Antrenör Bülent Öztürk Karasu ile oynayacakları maçtan çekinmediklerini, aksine deplasmana kazanmak için gideceklerini ifade etti.

Yeni sezonda Devrek Belediyespor taraftarlarına keyif veren bir takım izlettireceklerini belirten Bülent Öztürk koşan, basan, pres yapan, direnci yüksek bir kadro oluşturduklarını belirterek camiadan destek istedi.

Editör: Pusula Gazetesi