2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Devrek Belediyespor tarihinin en önemli başarılarından birisini elde ederek BAL liginde Devrek'i temsil edecek.

Yeni sezona çok iddialı takım kuramayan, maddi olarak bütçesi kısıtlı olan Devrek Belediyespor Antrenör Selçuk Sarı nezaretinde sezona başlayarak çalışmalarını Devrek İlçe Stadı'nda sürdürüyor.

Hafta sonu bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Devrek Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'deki ilk resmi maçına çıkacak.

EREĞLİ'YE KİLİTLENDİLER
Devrek Belediyespor, kadro kalitesi olarak kendisinden çok daha üstün olan, sezona şampiyonluk parolasıyla giren rakibi Ereğli Belediyespor maçından en az 1 puan hedefliyor. Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını, ancak futbolcun sahada oynandığını ve yüreğini sahaya yansıtanın başarılı olduğunu belirten Selçuk Sarı Ereğli'den puansız dönmeyi düşünmediklerini söyledi.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Mütevazi bir kadro ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Devrek Belediyespor, kadro olarak geçtiğimiz sezondan çok daha iyi durumda değil. Çoğunluğu Devrekli olan genç ve tecrübeli futbolculardan karma bir kadro oluştaran Devrek Belediyespor'da futbolcular Ereğli Belediyespor maçı öncesinde hırs küpü.

Editör: Pusula Gazetesi