Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta kümede kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini zor da olsa hafta sonu Hendekspor deplasmanında almanın hesaplarını yapıyor. Bülent Öztürk'ün istifasının ardından takımın başına getirilen antrenör Hüsnü Akın ve yardımcı antrenör Metin Nezor, henüz ilk hafta olması nedeniyle takımı tanıma ve tanışma fırsatı bulamamıştı.

Ancak hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Hendekspor maçı Devrek Belediyespor için yeni bir başlangıç olabilir. Kırmızı-beyazlı ekip ligdeki ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor. Hendekspor bu zorlu maç öncesinde 13 puan ve averajla lig ikinciliğini elinde bulunduruyor. Devrek Belediyespor ise 3 puanla 12'nci sırada bulunuyor.

Rakip Hendek oynadığı 6 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırırken kalesinde ise 6 gol gördü. Temsilcimiz Devrek Belediyespor ise gol atmakta zorluk çekiyor. Rakip kaleleri 3 kez havalandıran Devrek, kalesinde ise 11 gol gördü.

Devrek Belediyespor Pazar günü oynanacak zorlu maç öncesinde Cuma günü yapacağı son idmanın ardından Cumartesi günü Hendek deplasmanına giderek kampa girip Pazar günü oynayacağı maçın başlama saatini bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi