2017-2018 Futbol sezonunda ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lige kötü başlamasına rağmen devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Devrek Belediyespor kötü günleri geride bıraktı. Kümede kalma yolunda özellikle ikinci yarının başında önemli galibiyetler alan Devrek Belediyepor'un son haftalardaki performansı ise taraftarları üzülüyor.

EN BÜYÜK ADAY YENİÇAĞA VE SOĞUKSUSPOR

Küme düşme potasında yer alan ve haftalardır kazanamayan ligin son sırasındaki 10 puanlı iki takım Yeniçağaspor ve Soğuksuspor'un işi oldukça zor görünüyor. Yeniçağaspor son galibiyetini de Devrek Belediyespor deplasmanında almıştı. Küme düştüğü gözüyle bakılan Yeniçağaspor ve Soğukkuspor'un hemen 2 puan üstünde bulunan MKE Kırıkkalespor da zor günler geçiriyor. Bu üç takımdan 2'si büyük ihtimalle direkt olarak küme düşecek.

DEVREK BELEDİYESPOR GARANTİ PEŞİNDE
Soğukuspor, Yeniçağa ve MKE Kırıkkalespor'un kümede kalma yolunda işlerinin zor görünmesine rağmen matematiksel olarak Çankırıspor ve Devrek Belediyespor'un da küme düşme tehlikesi var. Temsilcimiz Devrek Belediyespor geri kalan haftalarda sıkıntı yaşamamak için hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Keçiören Belediyesi Bağlumspor karşısında sahadan galip ayrılarak kümede kalmayı garantilemek istiyor.

Keçiören Belediyesi Bağlum 21 maçta topladığı 31 puanla 5.sırada bulunurken, Devrek Belediyespor ise 20 maçta topladığı 17 puanla 10.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi