2019-2020 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligde en iyi sezonunu geçiriyor. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlığında iyi bir yapılanmaya giderek Kardemir Karabükspor'u geçtiğimiz sezon çalıştıran İlhan Özer'i takımın başına getiren Devrek Belediyespor yönetimi, ardından Özer'in raporu doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurdu. Sezona kötü başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanıp seri galibiyetler alan Devrek Belediyespor ilk olarak Ereğli Belediyespor'u yakaladı, ardından rakibini puan olarak geride bıraktı.

Corona Virüs salgını nedeniyle liglere verilen ara ile birlikte 22 maçta topladığı 34 puanla 5'nci sırada bulunan Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor'a 7 puan fark atmış durumda.

Ligde son maçını Yaylacık Gençlik'e karşı 3-0 hükmen kazanan Devrek Belediyespor, liglerin başlaması ile birlikte sahasında Çubukspor'u konuk edecek.

DEVREK BU SEZON FRAGMANI İZLETTİ

Devrek Belediyespor başarılı bir sezonun ardından gelecek sezonun iyi mesajlarını verdi. Sezon sonunda iskelet kadroyu koruyup yapacağı etkili transferlerle birlikte 2020-2021 sezonuna şampiyonluk parolasıyla girecek olan Devrek Belediyespor, bu sezon fragmanı izletti, gelecek sezon filmi vizyona koyacak gibi görünüyor.