Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'da sezona 1 puanla başlayan Devrek Belediyespor'da moraller yerinde. İlk maçını deplasmanda Göynük Belediyespor ile oynayan kırmızı-beyazlı temsilcimiz rakibi karşısında etkili futbolunu galibiyete yansıtamayarak 1 puana razı olmuştu. Son dakikalarda attığı gol faul gerekçisiyle sayılmayan Devrek Belediyespor bu maçı unutarak hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çilimli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TARAFTARININ KARŞISINDA İLK RESMİ MAÇA ÇIKACAK
Devrek Belediyespor taraftarının önünde bu sezon ilk resmi maçını oynayacak. Rakip Çilimli Belediyespor geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Beyköy'e 1-0 yenilerek lige kötü başlangıç yapmıştı.

Devrek Belediyespor deplasmanda aldığı Göynük beraberliği ile 1 puan ve arevajla ilk haftayı 7'nci sırada tamamladı. Hafta sonu sahasında oynayacağı rakibi Çilimli Belediyespor ise puansız kendisine 10'ncu sırada yer buldu.

İLHAN ÖZER FUTBOLCULARI MOTİVE EDİYOR
Devrek Belediyespor TeknikPatronu İlhan Özer, Göynük beraberliğinin ardından sahalarında oynayacakları Çilimli maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak futbolcularını maça motive ediyor. Çilimli'nin ilk hafta sahasında yenilmesinin kendilerini rehavete sokmaması konusunda futbolcularını uyaran İlhan Özer taraftarlarının da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmaları gerektiğinin altını çizdi.

Çilimli'den alınacak galibiyetin takımın gidişatı açısından çok önemli olduğunu belirten Özer antrenmanlarda futbolcuları ile bire bir konuşmalar yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi