Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Devrek Belediyespor yeni sezon planlaması için ilk olarak teknik adam sorununu çözüme kavuşturmayı planlıyor. Sezona Selçuk Sarı ile başlayan, devamında Ahmet Yılmaz ile ligi götüren Devrek Belediyespor ligin bitimine 1 hafta kala Ahmet Yılmaz ile yollarını ayırmıştı.

Alaplı Belediyespor ile oynadıkları play-out maçına menejer Tansel Tan ile çıkan Devrek Belediyespor bu maçtı 120 dikakanın sonunda 9-8 penaltı atışları ile kazanarak Bölgesel Amatör Lige devam etmeye hak kazanmıştı.

YÖNETİM TEKNİK ADAM ARAYIŞINDA
Devrek Belediyespor yönetim kurulu antrenör sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla daha önce Kozlu Belediyespor'u çalıştırıp Süper Amatör Küme'de şampiyon yapan Birol Akkaya'yı Devrek'e davet etti. Akkaya bu sezon Ankaragücü'nde Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yardımcılığını yaptı.

Yönetim Akkaya'ya, Akkaya da Devrek Belediyespor'a bugün Devrek'te bir araya gelerek şartlarını sunduğu, ancak ikilinin arasında görüş ayrılıkları olduğu öğrenildi. Önümüzdeki sezon da kümede kalma hedefi ile sezona başlayacak olan Devrek Belediyespor'un yine Ereğli Belediyespor'un güçlü bir kadro kurma çalışmaları karşısında maddi olarak Ereğli Belediyespor ile boy ölçüşmesi mümkün görünmüyor.

DEVREK YÖNETİMİ TEMKİNLİ

Devrek Belediyespor yönetimi çok büyük paralar harcamak yerine daha mütevazi bütçeyle iyi bir kadro oluşturmayı planlıyor. Süper Amatör Küme'de ise Kilimli Belediyespor ve Alaplı Belediyespor gibi takımların da güçlü kadrolarla sezona başlaması beklenirken, Devrek Belediyespor geçtiğimiz sezondan daha iyi bir kadro ile sezona başlamayı planlıyor.

BİROL AKKAYA İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Antrenör Birol Akkaya'nın, Devrek Belediyespor'a sunduğu şartlar iki taraf arasında anlaşmanın sağlanamamasına neden olurken, Birol Akkaya görüşmenin ardından kentten ayrıldığı öğrenildi. Birol Akkaya'nın Devrek Belediyespor'a Cuma gününe kadar kesin kararlarını bildirmesini istediği de öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi