Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Devrek Belediyespor yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarına teknik heyetin raporu doğrultusunda devam ediyor.
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından başkanlığa Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci getirildi.

Yeni sezon öncesinde Bölgesel Amatör Ligde üst sıraları zorlayacak bir kadro kurma çalışması içinde olan Devrek Belediyespor özellikle dış transferde anlaştığı futbolculara imza attırmaya hazırlanıyor.

İMZALAR STANTLARDAN GELECEK PARA BAĞLI

Her yıl yaz mevsiminde Devrek Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde kurulan alışveriş stantları Devrek Belediyespor için büyük önem taşıyor.

Yaz ayları boyunca büyük ilgi gören ve ilçeyi renklendiren alışveriş stantlarında eğlence, gıda ve giyim sektörleri faaliyet gösteriyor. Çevre il ve ilçelerden vatandaşların da ilgi gösterdiği stantlar her yıl düzenli gece geç saatlere kadar açık kalıyor. Stantlardan elde edilen gelir Devrek Belediyesi kasasına girerken, Belediye'de Devrek'in en büyük sosyal etkinliği olan Devrek Belediyespor için bu gelirlerin büyük bölümünü harcıyor. Başkan Semerci ve yönetimi ise yeni sezon öncesinde prensip anlaşmasına vardığı futbolcuların peşinatlarını stantlardan gelecek para ile ödemeyi planlıyor.

TARAFTAR BEKLEMEDE, YÖNETİM TECRÜBE KAZANDI

Devrek Belediyespor taraftarı, yönetimden iyi bir kadro beklerken, imzaların da biran önce atılmaması halinde prensip anlaşmasına varılan futbolcuların diğer takımlarla anlaşmasından endişe ediyor. Geçtiğimiz sezondan iyi bir tecrübe kazanan Yönetim ise 2 hafta içinde dış transferde anlaştığı futbolculara resmi imzaları attırması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi