Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor 2018-2019 futbol sezonu çalışmalarına 20 Temmuz tarihinde başlayacak. Kırmızı-beyazlı ekipte geçtiğimiz ay içinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci kulüp başkanlığına getirilirken, Semerci başkanlığında görev dağılımı yapılmıştı.

SORUMLULUK SİYAMİ KAYMAZ'DA

Devrek Belediyespor yönetim kurulu görev dağılımının ardından Genel Kaptanlık görevine getirilen Siyasi Kaymaz futbolun sorumlusu konumuna getirildi. Yaklaşık 25 yıl önce Devrek Belediyespor Kulüp başkanlığı ve çeşitli görevlerde bulunan ve Devrek Belediyespor'a şampiyonluklar yaşatan Siyami Kaymaz'ın tecrübesi kırmızı-beyazlı ekibe büyük katkı sağlayacak.

ÇALIŞMALAR 20 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK
Devrek Belediyespor'un yeni sezon planlamasına göre daha önce 28 Temmuz olarak açıklanan topbaşı tarihi 20 Temmuz tarihine çekildi. Takımın toparlanması ve iç-dış transferin tamamlanması için bu hafta Devrek Belediyespor'da hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor. Antrenör Bülent Öztürk'ün raporuna göre hareket edecek olan yönetim iyi bir kadro oluşturmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi