Bölgesel Amatör Lig 6.grupta kümede kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. İkinci yarının ilk maçında bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ile sahasında karşılaşan Devrek Belediyespor bu maçı 3-0 kaybetti.

Maça istediği gibi başlayamamasına rağmen özellikle ikinci yarı toparlanan Devrek Belediyespor özellikle maçın hakemi Kaan Çalışkan ve kıdemli yardımcı İhsan Öncü'nün verdiği ve vermediği kararlarla isyan etti. Taktir haklarını rakip Ereğli Belediyespor'dan yana kullandığı gerekçesiyle özellikle Antrenör Ahmet Yılmaz büyük tepki gösterdi. Buna rağmen soğukkanlılığını koyan Yılmaz önemli ataklarının gereksiz düdüklerle durdurulduğu görüşünü savundu. Taraftarların da büyük tepki gösterdiği maçın hakem triyosunun adaletli yönetim göstermediği görüşü hakimdi.

MKE KIRIKKALE DEPLASMANINA GİDECEKLER
Devrek Belediyespor bu maçı unutarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçına konsantre olacak. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz bu maçı alarak küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Devrek Belediyespor 7 puanla 11.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi