Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor'u kritik bir karşılaşma bekliyor. Sezona kötü başlamasına karşın yapılan teknik heyet değişikliğinin ardından Hüsnü Akın ve Metin Nezor ile çıkış yakalayıp üst sıralara tırmanan Devrek Belediyespor'da ikinci yarı yapılan gereksiz teknik kadro değişikliği takımın başını ağrıtmaya devam ediyor.

İkinci yarı oynadığı hiçbir karşılaşmayı kazanamayan Devrek Belediyespor küme düşme potasında bulunan Kaynaşlı Belediyespor ve Beylerbeyi'nin çıkışı ile panik havası yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Hendek'e 5-1 mağlup olan Devrek Belediyespor küme düşme potasındaki rakibi Kaynaşlı'nın Bartınspor'u 4-3 yenmesi ile birlikte 1 basamak geri düştü. Beylerbeyi'nin de ikinci yarı çıkışa geçmesi ve aradaki puan farkını 3'e düşürmesi Devrek Belediyespor için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

EN KRİTİK MAÇA ÇIKIYORUZ

Devrek Belediyespor Pazar günü deplasmanda kümede kalma mücadelesi verdiği Kaynaşlı Belediyespor deplasmanına gidiyor. Bu kritik karşılaşmayı kazanmak zorunda olan Devrek Belediyespor'un alacağı sonuç ligdeki geleceğine ayna tutacak. Ligde son iki takım küme düşerken, Yeşil Bursa sezon başından buyana maçlara çıkmadığı için küme düşen ilk takım oldu. İkinci takım ise Beylerbeyi, Devrek Belediye ve Kaynaşlı arasında olacak. Ancak Beylerbeyi 4 İstanbul takımı arasında son sırada olduğu için büyük oranda küme düştü gözüyle bakılıyor.

Editör: Pusula Gazetesi