Devrek Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet, yöneticiler düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Devrek Çınar Otel'de düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, play-out karşılaşmasında Alaplı Belediyespor'u mağlup ederek, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kalmayı başaran futbolcuları tebrik etti.

Her zaman Devrek Belediyespor'un yanında olduklarını belirten Başkan Semerci, lig boyunca gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı bütün futbolculara teşekkür etti.

Başkan Semerci, yaptığı konuşmada, "Ligin ilk yarısında istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Başarının yollarını aradık. İkinci yarıya kadromuzu güçlendirerek başladık. Ahmet hocamıza da teşekkür ediyorum. Takımımıza önemli katkıları oldu. İlk yarı bu kadroyu kurabilseydik, çok daha yukarılarda ligi tamamlayabilirdik. Kulübümüz 1974'lerden beri Zonguldak'ta ses getiren kulüplerden birtanesi. O günlerden bugüne kadar kulübümüzde futbolculara bölgemizde en iyi imkanları sağlayan yönetimler oluşturuldu. Bugün de aynı şekilde. Biz çok şükür bu anlayışı bugünde sürdürüyoruz. Çok şükür verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bütün futbolcu kardeşlerimize gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte ayrıca Devrek Belediyesporun başarılı futbolcusu Göktürk için doğum günü pastası kesildi. Kaleci Antrenörü Özdemir Arslan, Kaleciler Mehmet Ay ve Okan Sarıvaz'a ilçenin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi