Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Devrek Belediyespor saha ve seyircisi önünde Serdivanspor ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi 14.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde kırmızı-beyazlı ekip tüm hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Ligde son 3 maçta 9 puan alarak müthiş bir çıkış yakalayan Devrek Belediyespor Kaynışlı ve Bartınspor galibiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta da maç yapmadan Yeşil Bursa karşısında hükmen 3-0 kazandı.

Ligde üstü üste dördüncü galibiyetini hedefleyen Devrek Belediyespor'da antrenör Hüsnü Akın idmanlarda sürekli futbolcularla özel konuşmalar yaparak yakından ilgileniyor. Serdivan maçına en iyi şekilde motive olan kırmızı-beyazlı ekip oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 9 puanla ligin 10'ncu sırasında bulunuyor.

MAÇA İSTANBUL BÖLGESİ HAKEMİ ATANDI

Devrek Belediyespor ile Serdivan arasında Cumartesi 14.00'da oynanacak karşılaşmada görev yapacak hakem triyosu MHK tarafından açıklandı. Buna göre İstanbul bölgesi hakemlerinden Berkay Erdemir maçta düdük çalacak, yardımcılıklarını ise Nijeryalı Slverter Ohakwe ve Resul Kocameşe yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi