Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Devrek Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Sezona antrenör Bülent Öztürk ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip hazırlık maçlarıyla eksiklerini gidererek sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

Devrek Belediyespor antrenörü Bülent Öztürk Elmas TV'de yayınlanan Spor Kritik Programı'na telefonla bağlanarak takımın son durumunu değerlendirdi.

"GEÇEN YILDAN ÇOK FARKLI BİR TAKIM OLUŞTURDUK"

Bülent Öztürk, yaptığı açıklamasında ''Yeni bir kadro kurduk. İyi ve karakterli oyuncular dahil ettik. Geçen seneden de 5 6 oyuncu var. Geçen seneden farklı bir Devrek Belediyespor izlettireceğiz. Baktığımız zaman İstanbulspor grubu. Ben Kozlu Belediyespordayken ölüm grubuna denk gelmiştik. Sahada maçlar oynanmayınca kazanılmıyor. Biz sahada koşan ve mücadele eden bir Devrek Belediyespor çıkarmaya çalışıyoruz. Biz geçen seneden farklı bir Devrek Belediyespor izlettireceğiz" dedi.

"GRUPTA GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR"

Öztürk, gruptaki takımları değerlendirerek ''İstanbul takımları her zaman söz sahibi olmuştur. İstanbul'da Süper Amatör Lig takımları para harcıyor Bölgesel Amatör Lig takımları fazla para harcamıyorlar. Ereğli Belediyespor kadar para harcamıyorlar. Orhangazi ve Yeşibursa'nın çok büyük paralar harcamadıklarını biliyorum. Ereğli Belediyespor maliyetli bir kadro kurdu. Bartınspor bildiğiniz Bartınspor. Sakarya takımları vasıflı takımlar. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor" dedi.

"İYİ BİR KADRO OLUŞTURDUK"

Öztürk, iyi bir kadro oluşturduklarını belirterek ''Yönetimimiz gerekli destekleri gösterdi. Görüştüğüm oyunculardan sadece 2 tanesini alamadım. Biz istediğimizi aldık. Geçen seneden olan oyuncuların yanına 5-6 tane istediğimiz oyuncu aldık. Sürpriz oyuncular da geldi. İyi bir kadro kurduk. Koşan savaşan mücadele eden bir kadro kurduk. Rakibi sıkıntıya sokacak bir kadro kurduk. 3 4 sene bölgesel amatör ligde görev yaptım. Şimdi kadar kurduğum en iyi kadroyu kurdum. Seyirciler hazırlık maçlarına geliyorlar. Bizden çok şey bekliyorlar farkındayız. Bizler için yönetimimizde gereken her şeyi yaptılar. Bu sezon bizim için çok iyi geçecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi