Spor Toto BAL 10. Grup'ta mücadele eden Devrek Belediyespor maddi sıkıntılarını aşmak için Devrek'teki bazı işadamları ile toplantı düzenledi.

Devrek Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Devrek Belediyespor yönetim Kurulu üyeleri ve Devrek'teki İşadamları ile birlikte Almanya'da bulunan Avrupa Devrekliler Yönetim Kurulu Üyelerinin yer aldığı toplantıda Devrek Belediyespor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıların giderilmesi için para kaynağı gündeme getirildi.

Yapılan toplantı sonucunda Cilas Kauçuk San. Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak başta olmak üzere Devrek'teki bazı işadamları ile Avrupa Devrekliler Derneği Devrek Belediyespor'a maddi katkı da bulunma sözü verdiler.

Ligin bitmesine 5 hafta kala maddi sıkıntının içinde olan Devrek Belediyespor Yönetimi İşadamlarından ve Avrupa Devrekliler Derneğinden gelecek olan para ile geçicide olsa rahatlayacaklarını belirttiler.

Devrek Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci'de toplantıda işadamlarına ve Dernek yöneticilerine, Devrek Belediyespor'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi