1987 yılında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan Adnan Uzunsel, son olarak İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapmıştı. Bir kız, bir erkek olmak üzere 2 çocuğu bulunan Uzunsel, 2008 yılında belediyeden emekli olmuştu.

Belediye hizmet binası önünde Devrek Belediyesi tarafından merhum Adnan Uzunsel için cenaze töreni düzenlendi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Kurak'ın Çaycuma Karapınar beldesindeki cenaze törenine katıldığından dolayı cenaze törenine katılamadı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, "Uzun yıllar belediyemizde başarıyla görev yapan, değerli mesai arkadaşımız Adnan Uzunsel'i kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Merhum arkadaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" dedi.

Belediye önünde düzenlenen törenin ardından Merhum Adnan Uzunsel'in cenazesi Merkez Ulu Cami'ne getirilerek Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.

Uzunsel, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Pusula Gazetesi