Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta hafta sonu Zonguldak derbisi oynanacak. Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Ligin ikinci haftasında sahasında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor'u konuk eden Devrek Belediyespor bu maça 3 puan parolasıyla çıktı. Karasu deplasmanında oynadığı futbolun yanı sıra aldığı 1 puanla Çilimli maçına umutlu çıkan Devrek Belediyespor bu maçtan 0-0'lık sonuçla ayrılarak haftayı 1 puanla tamamladı, taraftarının önünde galibiyeti kaçırdı.

DEVREK, EREĞLİ DERBİSİNE HAZIRLANIYOR

Devrek Belediyespor, 0-0 berabere kaldığı Çilimli maçını geride bırakarak hafta sonu Ereğli Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı derbi maçına büyük önem veriyor. Her iki temsilcimiz de geride kalan 2 haftada 2'şer puana sahip olmalarının yanı sıra iki takımında galibiyet ve mağlubiyet almaması bu maçı çok daha önemli hale getiriyor.

Devrek Belediyespor antrenörü Bülent Öztürk, takımına güvendiğini belirterek Ereğli deplasmanından galibiyetle dönebileceklerini dile getirdi. Kırmızı-beyazlı ekip alacağı galibiyetle hem moral, hem de 3 puan kazanmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi