Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligin 6'ncı haftasında saha ve seyircisi önünde Keçiören Bağlumspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ni 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Devrek Belediyespor, taraftarının önünde sahasında da sezon başından buyana galibiyeti bulunmuyordu. Kırmızı-beyazlı ekip sahasındaki ilk galibiyetini almak için Keçiören Bağlumspor karşısında 3 puan için çıktı.
DEVREK MAÇA GOLLE BAŞLADI
Devrek Belediyespor maçın henüz 1'nci dakikasında Süleyman'ın attığı golle durumu 1-0 yaptı. Kırmızı-beyazlı ekibin etkili futboluna karşı koyamayan Keçiören Bağlumspor kalesinde ikinci golü gördü. Devrek Belediyespor 15'nci dakikada Mehmet Yılmaz'ın attığı şık golle durumu 2-0'a getirdi.

Golün 5 dakika sonrasında bu kez Keçirören Bağlumspor'un golü frikikten geldi ve skor 2-1 oldu.

Golden etkilenmeyen Devrek Belediyespor'da bu kez sahneye Gökhan Dereli çıktı ve attığı golle takımını 3-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI DA DEVREK ÜSTÜNDÜ

Devrek Belediyespor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da etkili oynamaya devam etti. 69'ncu dakikada Mehmet Yılmaz kendisinin ikinci, takımının 4'ncü golünü Bağlum ağlarına gönderdi.

Karşılaşmadan 4-1 galip ayrılan temsilcimiz Devrek Belediyespor puanını 7'ye yükselterek küme düşme potasından da kurtulmanın sevincini yaşadı.

Kırmızı-beyazlı ekip galibiyetin mutluluğunu maçın ardından taraftarıyla paylaştı.

Editör: Pusula Gazetesi