Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde ki heyet sel felaketinden zarar gören iş yerlerini ve bölgede ki vatandaşları ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, bazı belde belediye yetkilileri, Ak Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve bazı belediye meclis üyeleri ile Gülüç ve Sanayi sitesinde sel felaketinden zarar gören ev ve iş yerlerini ziyaret etti. Gülüç beldesinde yaptığı ziyaretin ardından Kışla Sanayi Sitesine gelen Polat ve beraberindeki heyet iş yeri sahiplerini ziyaret ederek, Devlet yetkililerinin bizzat gelerek hasar tespit çalışması yapacaklarını ve bununla ilgili iş yeri sahiplerinden zarar gören ne varsa fotoğraf çekmelerini istedi.

Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen daha sonra sanayi sitesinin hemen yanında buluna ve suların yükselmesinde büyük rol oynayan dere yatağında inceleme yaptı. Türkmen inceleme sonrasında yaptığı açıklamasında Devlet olarak hasar gören tüm iş yerleri ve evlerde hasar tespit çalışması yapılacağını, ayrıca sanayi sitesi dere yatağında da DSİ yetkililerinin inceleme yaparak gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi