Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zonguldak'ta Madenci Anıtı'nda gerçekleştirdiği mitingde MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan'ın 67'de 67 Proje'sine vurgu yaptı. Projelerin arkasında olduğunu belirten MHP lideri, "Hamdi Ayan'ın ilan ettiği 67 projenin gerçekleşmesini hem takip edeceğim hem de sahip çıkacağım. Binlerce yeni istihdam için, yeni yollar için, yeni kadın girişimci kooperatiflerinin kurulması için MHP iradenize taliptir, MHP göreve hazırdır. Ve bunların hepsinin takibini yapmak da boynumun borcudur" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Zonguldak'a yapılması planlanan 67 Proje ve istihdam ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Zonguldak'a her zaman inanıyorum. Zonguldak için elini taşın altına koyan Belediye Başkan Adaylarımıza kefilim, onların arkasındayım. Özellikle Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamdi Ayan'ın ilan ettiği 67 projenin gerçekleşmesini hem takip edeceğim hem de sahip çıkacağım. Binlerce yeni istihdam için, yeni yollar için, yeni kadın girişimci kooperatiflerinin kurulması için MHP iradenize taliptir, MHP göreve hazırdır. Ve bunların hepsinin takibini yapmak da boynumun borcudur.

Soruyorum sizlere;

MHP'yle birlikte yürüyecek misiniz? (Evet)

Zonguldak'a hizmet için MHP'yi görevlendirecek misiniz? (Evet)

Sıra MHP'de, nöbeti MHP alacak diyecek misiniz? (Evet)

Tamam diyor musunuz? (Evet)

Zonguldak hamd olsun tıpkı Karadeniz gibi al bayrağa yol veriyor, al bayrağa sahip çıkıyor, üç hilalde uzlaşıyor. Zonguldak Karadeniz gibi çırpınıp sevdalılarını bağrına basıyor. Helalin peşinden hilalin gölgesinden asla ayrılmıyor. Çok yaşa Zonguldak, bin yaşa Zonguldak, her daim var ol Zonguldak."

Editör: Pusula Gazetesi