Keyif Köfte' de yapılan programa; Deva Partisi Kurul Üyesi Kadriye Esra Aygün, Siyasi İşler Sorumlusu İdris Şahin, Kurul Üyesi Hasan Canpolat, Kadın Politikaları Başkanı Arzu Kılıçlar, Kurul Üyesi Furkan Arık katıldı.
Kurul Üyeleri 13. Bölge olan Tokat, Çorum, Amasya, Kastamonu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Sinop, Rize'den sorumlu olduklarını belirttiler. Zonguldak'ta bugüne kadar partiye 250 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Deva Partisi Kurucu Üyesi ve Siyasi İşler Sorumlusu eski Çankırı Milletvekili İdris Şahin, kendilerini tanıtmak için geldiklerini belirterek "Zon guldak'ta il bazında 3 kişilik kurucu üyesi olacak. Biri il başkanı olacak. 67 plakası bizim için çok önemli, buradan çok önemli siyasetçiler çıktı. Sivil toplum kuruluşları ile görüş alışverişinde bulunacağız. 6 kişiyi Ankara'ya davet edeceğiz. Sadece Zonguldak'a değil Türkiye'ye deva olacağız. Zonguldak'tan çok değerli isimler başvuruda bulundu. Bizim AK Parti'den farkımız; AK Parti' de son zamanlarda özellikle 2015'ten sonra parti programından sapmalar, tüzük dışı davranışlar göstermeye başladı. Parti sadece Tayyip'in partisi haline geldi. Kötü yönetimden dolayı önümüzdeki yıl ülkenin seçime gideceğini düşünüyorum. Düşüncemiz bir an önce seçim olması değildir" dedi.