Zonguldak Deplasmanlı AmatörSüper Ligde namağlup şampiyon olan Alaplı Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig 6.grupta sezonu tamamlayan Devrek Belediyespor arasında oynanacak play-aut maçının tarihi kesinleşti.

ASKF Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda kritik maç için karar alındı. 15.00'da gerçekleştirilen toplantıya ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna, Devrek belediyepor Kulüp Başkanı Mustafa Saraç, Genel Menejer Tansel Tan, Alaplı Belediyespor 2. Başkanı Mehmet Altay ve yönetici Volkan Alagöz'ün yanı sıra emniyet mensupları katıldı.

Toplantı öncesinde ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç her iki takıma da bu zorlu randevu öncesinde başarı temennisinde bulundu. Kulüplerin de görüşü alınarak play-aut maçının 15 Nisan Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.00'da oynanmasına karar verildi.

STATÜ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Devrek Belediyespor ile Alaplı Belediyespor arasında oynanacak maçın mormal süresi berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışlarına geçilecek. Maçtan Devrek Belediyespor galip ayrılması halinde BAL'a devam edecek, Alaplı Belediyespor galip ayrılması halinde ise ilk kez BAL'a çıkacak, Devrek Belediyespor ise Deplasmanlı Amatör Süper Lige düşecek.

TARAFTAR TRİBÜN ANLAŞMAZLIĞI OLDU

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda hangi tribünde hangi takım taraftarı olacağı konusunda anlaşmazlık yaşandı. ASKF Yönetimi her iki takımın da sol ve sağ kapalı tribünde olması yönünde görüş bildirirken, emniyet ise güvenlik konusunda sıkıntı yaşanacağı gerekçesiyle bir takımın açık bir takımın ise kapalı tribünde olması gerektiğini savundu. Kulüpler de buna karşı çıktı. Bu konuda henüz net bir karara varılmazken, alınacak karar merakla bekleniyor. Son kararı emniyet ile görüşerek ASKF Genel Başkanı Kemal Demir Çarşamba günü açıklayacak.

Editör: Pusula Gazetesi