Devrek Birlik ve Kardeşlik STK Platformu üyeleri; Cihannüma Derneği, İHH, ÖNDER, Altınoluk Derneği, Diyanetsen, Devrek Umut Derneği, Devrek İlim ve Eğitim Yardımlaşma Derneği, Eğitim Bir Sen, TÜGVA ve Memur-Sen'in temsilcileri, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret etti.

Teşekkür ve destek amaçlı yapılan ziyarette Platform üyeleri yaptıkları açıklamada, "Belediyemiz ilçemizde çok güzel çalışmalara, yatırımlara imza atıyor. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve ekibi daha yaşanabilir bir Devrek için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Çalışmaları yakından takip ediyor, teşekkür ediyoruz. FETÖ Terör örgütünce yapılan hain darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine belediyemizin verdiği büyük katkılardan ve desteklerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz" diyerek konuşmalarını bitirdiler.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise, yaptığı açıklamada, "Tüm çalışmalarımız Devrek halkının refahı ve huzuru içindir. İlçemize kalıcı eserler kazandırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü tarafından milletimize ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine vatandaşlarımız çok büyük ilgi gösterdiler. Bir kez daha demokrasimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hain darbe girişiminde canı pahasına mücadele eden halkımıza, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum" dedi.

Başkan Semerci ayrıca Birlik ve Kardeşlik STK Platform üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi