Kuruluşundan beri ilke olarak edindiği "kaliteyi makul fiyata üretebilme" anlayışı sayesinde sektöre hızlı bir giriş yaparak pazar payının büyük oranına sahip olmakla birlikte aynı zamanda lider firma olma özelliğini de elde etmiş oldu. Birbirinden başarılı çalışmaların altına imza atmayı başaran firma aynı zamanda teknoloji ile olan ilintisini oldukça iyi bir şekilde ayarlayarak alarm ve güvenlik alanında oldukça önemli olan bu hususla ilgili de gerekli çalışmaları yapmaktadır.

DESi Alarm ve Güvenlik, insanlığın varoluşundan beri süre gelen ve insanlık için en temel ihtiyaç olarak kabul edilen güvenlik gereksinimini karşılamak ve bu konuda oldukça rahatlamaları adına faaliyetlerde bulunan bir firma olarak kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir. Bu takdir ve beğeninin en temel nedeni ise insanlar için temel bir gereksinim olan güvenliğin sağlanabilmesinin aslında lüks bir anlayıştan sıyrılmasını, firması için temel olarak kabul etmesine bağlamak mümkün olacaktır.

Sektöre giriş yaptığı ilk günden beri başta hırsız alarm sistemleri olmak üzere birçok farklı alanda faaliyet gösteren ve bu alanlarda ilk günden beri lider firma olmayı başaran firma aynı zamanda Türkiye'de "ismiyle istenen" ilk ve tek alarm sistemi haline gelmiştir. Bu durum firmanın markalaşması adına oldukça büyük bir adım olmuş ve bu adımın sonrasında hızla büyümeye ve faaliyet alanını genişletmeye devam etmiştir. Alarm ve güvenlik alanında yaptığı yatırımlar ve teknolojik bağlantılar sayesinde insanların güvenlik gereksinimlerinin oldukça iyi ve profesyonel bir şekilde çözüme sunmakla birlikte aynı zamanda kullanıcılarının kendilerini güvende hissetmelerini sağlamıştır.

Desi alarm sistemleri olarak kendi markasını oluşturan DESi Alarm ve Güvenlik, müşteri odaklı çalışma prensibiyle hareket ettiği için özellikle ortaya çıkabilecek en ufak sorunları dahi müşterinin memnun olabileceği bir şekilde çözüme kavuşturmasıyla bilinmektedir. Bu çerçevede sık sık pazar istekleri ve şikayetlerini değerlendirip bu alanda yaşanan sorun ve sıkıntılara çözüm bulmakla birlikte aynı zamanda kullanıcıların yeni isteklerine de cevap verebilme potansiyeline sahip olmaya devam etmektedir.

DESi Alarm ve Güvenlik, ülkemizde hizmet veren birçok firmanın arka planda bıraktığı ve çok fazla ilgi göstermediği Ar&Ge birimini firmanın en temel birimi haline getirmiş ve hizmete sunduğu çalışmalarında en fazla bu birimi kullanmıştır. Bu durum güvenlik sistemleri konusunda sektörde uzmanlaşmasına ve talep edilen ilk firma olmasına yardımcı olmuştur. Özellikle çalışmalarında ki titizlik ve güvenlik olgusunun ilk sırada yer alması sayesinde kullanıcıları tarafından tam anlamıyla "güvenilir olma" olgusunu kendisiyle birleştirmiştir. Bu koşullar altında faaliyetlerine devam etmekle birlikte talep edilen ihtiyaçlara göre yeni çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi