TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Sarıyer maçı hazırlıklarına 2-0'lık Şanlıurfa galibiyetinin ardından ara vermeden Pazartesi gününden itibaren başlamıştı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na uygulanan çim ekme çalışması nedeniyle Salı ve Çarşamba günü Çaycuma İlçe Stadı'nda gerçekleştirdiği idmanlarla kritik maça hazırlanan Zonguldakspor Perşembe günü Fener Sahası'nda Sarıyer maçının provasını yapması bekleniyor.

DEPLASMANDA DA BAŞARILIYIZ
Zonguldakpor sezon başından buyana deplasmanda 4 karşılaşma oynadı. Bu maçlardan ilkinde namağlup liderliğini sürdüren Manisa FK ile karşılaşan Elmas sahadan 1-0'lık yenilgi ile ayrılmıştı. Ardından deplasmanda Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalan Zonguldakspor, Sancaktepe'yi deplasmanda 2-0, ardından yine deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u 4-1 yenerek deplasman karnesine bir başarı daha ekledi. Elmas 4 maçta 7 puan topladı, iç sahada ise 10 puana sahip.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Cumartesi günü Sarıyer deplasmanından da galibiyetle dönüp, deplasman karnesine bir iyi not daha yazdırmak istiyor.

TARAFTAR YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADI'NDA OLACAK
Zonguldakpor taraftarları Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sarıyer maçında yüzde 5 kontenjan gereği 240 taraftarla tarihi Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda olacak.

Editör: Pusula Gazetesi