Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor içerde ve dışarda kazanmaya devam ediyor.

Ligin 12'nci haftasında Eskişehir deplasmanında Yunusemrespor ile karşılaşan Devrek Belediyespor ilk yarısı 0-0 tamamlanan maçın 54'ncü dakikasında Yusuf'un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında 2-0 yenik durumdayken Bartınspor karşısında sahadan 3-2 galip ayrılarak müthiş bir geri dönüş yapan kırmızı-beyazlı temsilcimizin Yunusemre karşısında aldığı bu kritik galibiyet camiada büyük sevinç yarattı.

MAÇ KARLI SAHADA OYNANDI

Yunusemrespor ile Devrek Belediyespor arasında oynanan karşılaşma karşı bir zeminde oynandı. Maç öncesinde görevliler tarafından sahada kar temizleme çalışmaları yapıldı. Soğuk hava şartlarında oynanan maçta gülen takım temsilcimiz Devrek Belediyespor oldu.

FUTBOLCULARDAN BÜYÜK MÜCADELE

Sahaya ruhunu ortaya koyan, büyük bir mücadele veren Devrek Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 19'a çıkardı.

Maçın ardından soyunma odasında teknik heyet, futbolcular ve yönetim büyük bir sevinç yaşayarak 1-0'lık galibiyetin coşkusunu yaşadı. Kırmızı-beyazlı ekip aldığı bu seri galibiyetlerle rakiplerinin de korkulu rüyası haline geldi.

Editör: Pusula Gazetesi