Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Play-off umutlarını geçtiğimiz hafta sahasında Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalarak azaltın kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular Play-off umutlarını sürdürdüklerini, son haftaya kadar ellerinden geleni yaparak rakiplerin alacağı skorları bekleyeceklerini ifade ettiler.

FETHİYESPOR KOLAY LOKMA OLMAYACAK
Kümede kalma mücadelesi veren Fethiyespor içerde ve dışarıda son 10 maçını kazanamayan bir ekip görüntüsü çiziyor. Ancak Zonguldakspor ile oynayacakları maça da dönüm maçı olarak bakıyorlar. Kümede kalma yolunda puan kaybına tahammülleri bulunmayan Fethiyespor, Zonguldakspor için kolay lokma olmayacak.

ELMAS SAHAYA TEMKİNLİ ÇIKACAK

Play-off umutlarını sürdürmek adına Fethiyespor'u yenmek zorunda olan Zonguldakspor, rakibin üzerine saldırmadan temkinli davranıp, kontrataklarla galibiyet arayacak. Kırmızı-lacivertli ekip kazanmak zorunda olan ve açık futbol oynayan takımlara karşı sezon başından buyana başarılı sonuçlar aldığı gözlenirken, kapanan takımlara karşı zorlanıyor. Fethiyespor'un da kazanmak zorunda olduğu düşünülürse, kırmızı-lacivertli ekip rakibin açıklarını değerlendirerek hızlı adamlarıyla gol noktalarına daha kolay ulaşmayı hedefliyor.

DENİZ+KUM+GÜNEŞ= 3 PUAN

Zonguldaksporlu futbolcular hafta içinde yaptıkları açıklamada "Fethiye'ye güneşlenmeye gitmeyeceğiz. Bizimde kazanmak zorunda olduğumuz bir maç olacak. Play-off yolunda önemli bir maç oynayacağız. Deniz, kum güneş artı 3 puan alıp döneceğiz" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi