Merhum GMİS Genel Başkanı ve Türk-İş eski Genel Sekreteri Şemsi Denizer anısına bu yıl 8'incisi düzenlenecek futbol turnuvası 25 Temmuz 2021 tarihinde start alacak.

Daha önce düzenlenen turnuvalar karnaval havası içinde geçerken yaz döneminde birbirinden iddialı ve iyi takımlar şampiyonluk mücadelesi verdi. Bu yıl da turnuvanın oldukça coşkulu geçmesi bekleniyor.

Hacı Kara tarafından düzenlenen ve 2 yıldır Corona Virüs salgını nedeniyle düzenlenemeyen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası yine Fener Sahası'nda düzenlenecek.

Turnuvanın 2 yıl sonra tekrar düzenlenecek olması futbola hasret kalan futbolcular arasında sevinçle karşılandı. 2 yıldır amatör futbol da Corona Virüs salgını nedeniyle oynanmamış ve futbola ağır darbe vurulmuştu.

2 KATEGORİDE YAPILACAK
Organizasyon Komitesi Başkanı Hacı Kara turnuvanın normal yaş kategorisi ve 40 yaş üstü veteranlar olmak üzere 2 kategoride yapılacağını ve şimdiden turnuvaya büyük ilgi olduğunu söyledi.

Kara, "Birbirinden güçlü takımların yeralacağı Şemsi Denizer Futbol Turnuvası'na tüm futbolcularımızı ve futbolseverleri bekliyoruz. Turnuvaya takım kurarak katılmak isteyenler 0 532 790 19 79 nolu telefona irtibata geçebilir. Bu yıl Fener Sahası'nda düzenleyeceğimiz Şemsi Denizer Futbol Turnuvasında futbol şöleni yaşatacağız" dedi.