Zonguldakspor'a yaşattığı şampiyonlukla takımı 2. Lige çıkarma başarısı gösteren Zonguldaklı teknik adam Şenol Demir geçtiğimiz sezon kırmızı-lacivertli ekipten istifa etmesinin ardından bir çok takım teklifte bulunmuştu. Şenol Demir bu teklifleri geri çevirmiş ve hedefi olan takımlara gözünü dikmişti.

ŞENOL DEMİR'E TOKATSPOR'DAN TEKLİF GELDİ

TFF 2. Lig Kırmızı grupta Zonguldakspor'un da rakibi olan Tokatspor ligde ve kupada aldığı kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Murat Yoldaş'ın görevine son verdi.

Ziraa Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor'a 5-0 yenilerek elenen, son lig maçında da sahasında Fethiyespor ile 0-0 berebere kalan Tokatspor'da camia karıştı. Fethiyespor maçının ardından taraftarlar ile futbolcular arasında yaşanan tartışmaya Genel Menejer Ahmet Dursun ve emniyet güçleri araya girerek güçlükle önlemişti.

Tokatspor yönetimi Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2. Lige çıkarma başarısı gösteren Şenol Demir'e teklif götürdü.

DEMİR TOKAT'A GİDEREK FETHİYE MAÇINI İZLEDİ

Teknik Direktör Şenol Demir Tokatspor yönetiminin daveti üzerine Pazar günü Tokatspor ile Fethiyespor arasında oynanan ve 0-0 tamamlanan karşılaşmayı Tokat'a giderek izledi.

YÖNETİMLE MASAYA OTURDU

Zonguldakspor'un eski Teknik Patronu Şenol Demir ile Tokatspor yönetimi maçın ardından transfer görüşmesi için masaya oturdu. Her iki tarafta şartlarını ortaya koydu. Ancak Demir ve Tokatspor yönetimi bazı konularda ortak nokta bulamadı. Her iki taraf da düşünmek için süre isterken, Demir'in Tokatspor'a sıcak bakmadığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi