İstanbul'da gerçekleştirilen ve 45 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 5.Turkish Open Uluslar arası Taekwondo Şampiyonası'na Zonguldaklı antrenör Emrah Demir milli takım antrenörü olarak katılırken, Yıldız Erkeklerde 57 kiloda Geliksporlu Tuğra Ali Çıkıcı ve İlayda Bekar Milli takım formasıyla Zonguldak ve Türkiye'yi temsil ettiler.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Yıldız Erkeklerde mücadele eden sporcumuz Tuğra Ali Çıkıcı başarılı müsabakalar çıkararak 2.oldu. Çakıcı bu başarısıyla Nisan ayı içinde Yunanistan'da gerçekleştirilecek olan Başkanlık Kupası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

37 kiloda milli forma ile mücadele eden Zonguldaklı sporcu İlayda Bekar ise Kazakistanlı rakibine son saniyede aldığı ceza puanıyla 13-12 yenilerek turnuvadan elendi.

Milli Takım antrenörü Zonguldak'ın gururu Taekwando antrenörü Emrah Demir ise yaptığı açıklamasında "Sporcularımı göstermiş olduğu azim ve gayretten dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Desteklerini esirgemeyen Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, Gelikspor Kulübü yönetimine ve tüm Gelik belde halkına teşekkürü bir borç bilirim. Hedeflerimiz ve hayallerimiz artarak daha iyi yerlerde olabilmektir. Hedeflerimiz ve amaçlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi