Zonguldakspor'da kötü gidişata teknik heyet bir türlü çözüm bulamıyor. Tarihinin en istikrarsız dönemlerinden birisi yaşayan ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenerek kupaya veda eden Zonguldakspor kupa maçı dahil son 9 resmi maçında bir tek deplasmanda oynadığı Sivas Belediyespor maçını kazanabildi. İç ve dış sahada tarihinin en kötü dönemini yaşayan ve hızla küme düşme potasına doğru ilerleyen Zonguldakspor lider Tuzlaspor ile arasında 18 puan fark oluştu.

HACI DEMİR OLAYA EL KOYDU, TERZİ'DEN HESAP SORDU

Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir sürpriz şekilde idmana gelerek Teknik Direktör Cahit Terzi'ye kötü gidişatın sebebini sordu, toparlanmaları konusunda uyarıda bulundu. Takım ahengini bozmamak ve takıma müdahale etmemek için genelde idmanlara gelmemeyi tercih eden Hacı Demir'in haftanın ilk idmanına gelmesi kafalarda soru işaretleri yarattı.

CAHİT TERZİ'Yİ UYARDI, DİKKATİNİ ÇEKTİ
Teknik Direktör Cahit Terzi ile yaklaşık 30 dakika görüşme yapan Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir Cahit Terzi'ye kendine çeki düzen vermesi ve takımı toparlaması konusunda son bir uyarı yaptı. Bugsaş maçını kazanmaları talimatı veren Hacı Demir takımın biran önce toparlanmaması halinde radikal kararlar alacakları konusunda mesaj verdi, daha sonra idmandan ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi