'HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ'

Zonguldakspor Teknik Patronu Şenol Demir maça iyi başlamalarına rağmen maçın hakeminin kötü yönetimi, 2 futbolcunun kırmızı kartla ihraç edilmesi oyun düzenlerini bozmasına rağmen 90 dakika iyi mücadele ettiklerini söyledi. "Maça daha iyi başlayan bizdik. Her şey istediğimiz gibi giderken maçın orta hakemi biranda yönetimini değiştirerek bizim adımıza yanlış kararlar verdi. Maçın ilk yarısının son dakikasında olmadık yerde Okan'a kırmızı kart gösterdi. İlk yarı olduğu gibi 10 kişi kalmamıza rağmen beraberlik için ataklarımızı sürdürürken, maçın hakemi yine yanlış bir karar vererek Ercan'a kırmızı kart gösterdi ve bizi 9 kişi bıraktı. Buna rağmen yine İstanbulspor karşısında kontra ataklarla gol arasak ta hakem adeta bizi perişan etmeye gelmiş gibi verdiği kararlar nedeniyle ve son dakikada gördüğümüz 2. gol sonrasında maçı kaybettik. Bizi İstanbulspor değil maçın hakemi yendi.Hakem maçın önüne geçti" dedi.

İSTANBUL YÖNETİMİ FUTBOLCULARIMIZI ÖVDÜ

Demir, " Karşılaşmanın bitimi sonrasında İstanbulspor yönetimi çocuklarının güzel futbolu nedeniyle tebrik ettiler. Hatta 9 kişi biz miyiz siz misiniz anlamadık şeklinde bir ifade kullandılar. Kendi oyuncularına kızan yönetim bizim oyuncularımıza övgüler yağdırdılar. Bu güzel davranışları için İstanbulspor yönetimine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

'ALKIŞ VE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM'

90 dakika canla başla mücadele eden ve 9 kişi kalmalarına rağmen ezilmeyen Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir "İstanbulspor maçında alınan 2-0 yenilgiye rağmen maçın ardından futbolcularımızı tribünlere çağırarak alkışlayan cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten İstanbulspor maçında oyuncular yüreğini ortaya koydular maçı alabilmek için ancak maçın hakemini geçemediler. Taraftarlarda oynanan bu güzel futboldan dolayı oyuncularımıza tribünlere çağırarak alkışlamaları ve destek vermeleri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum "dedi

'BİZE SAHİP ÇIKAN YOK'

Şenol Demir takımın yalnız bırakıldığını, diğer takımların lobilerinin güçlü olduğunu ve siyasilerinin yanı sıra kentin ileri gelenlerinin takımlarına sahip çıktığını söyledi. Zongudakspor'un yalnız bırakıldığına değinen Demir "İstanbulspor maçında hakem bizi katlediyor, ancak bu şehrin sahipleri destek çıkmıyor. Amedspor maçında evimizde oynadığımız maçta hakem 90 dakika boyunca iyi bir maç yönetmesine rağmen, Diyarbakır şehri TFF'ye kadar hatta tüm yetkililerini kullandı ve kullanmaya da devam ediyor. Ancak İstanbulspor maçında hakem bizi bitirmek için gelmesine rağmen bir Allah'ın kulu çıkıp şikayet eden hatta sahip çıkanımız bile olmadı. Bu sahipsiz şehirde başarılı olmak zor" dedi.

'ÇOK ÖNEMLİ MAÇ BİZİ BEKLİYOR'

Çarşamba günü Devrek İlçe stadında çok hayati bir maç oynayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Şenol demir, " Çarşamba günü final niteliğinde bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle bu maçta taraftarlarımız, Zonguldak'ın tamamı ve ilçe beldesine kadar herkes tüm işlerini bırakarak devreye akın etmelerini ve stadı doldurmalarını bekliyorum. Bu maç gerçekten çok önemli" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi