Zonguldakspor deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraş maçı hazırlılarını sürdürürken, Teknik Direktör Şenol Demir rakibi karşısında uygulayacağı taktik çalışması üzerinde titizlikle duruyor. Demir futbolcularına "Rakip kendi sahasında kazanmak zorunda. Baskılı ve saldırgan başlayacak. Biz önce rakibi durdurup, sonra vuracağız" mesajı veriyor.

Zonguldakspor'da sakatlıkları tamamen geçen Burak Can Et ve stoper Okan Duran'ın idmanda yer alması ve her geçen gün daha da hazır hale gelmeleri Teknik Direktör Şenol Demir'in yüzünü güldürüyor. Sezon başında deplasmanda oynanan Altay maçında yaşadığı sakatlığın ardından takımdaki yerini alamayan ve kasığından sakatlanan orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz'in ise durumu henüz netlik kazanmadı. Bir tek Berkan'ın yer almadığı idmanlar oldukça neşeli geçiyor.

KAHRAMANMARAŞ SIKINTILI
Ligde 7 puanla küme düşme potasında bulunan ve haftayı 17.sırada tamamlayan Kahramanmaraş bugüne kadar oynadığı 14 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik alırken rakiplerine 9 kez boyun eğdi. Rakip kaleleri 10 kez havalandıran Kahramanmaraş kalesinde ise 26 gol gördü. Zonguldakspor ise 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alırken, rakip kaleleri 13 kez havalandırdı, kalesinde ise 14 gol gördü, 22 puanla 10.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi