Ak Parti Gökçebey eski İlçe Başkanı Lokman Aydın, geçtiğimiz hafta Belediye Başkanlığı görevinden ve Ak Parti'ten istifa etden Vedat Öztürk'ü ağır sözlerle eleştirdi.

İşte Lokman Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

"Milletimize sesleniyorum...

Seni bu milletin gerçek temsilcisi olan Ak Parti Mart 2014 seçimlerinde güzide ilçemize Belediye Başkan adayı gösterdi.

Ben 3 Mart'ta göreve geldiğimde önceki ilçe teşkilatımız istifa etmiş, üç beş kişiyle seçim çalışması yapıyordun. Yeniden ilçe teşkilatı kurdum ve bu teşkilatımız canla başla çalışarak seni Ak Parti, Gökçebey Belediye Başkanı yaptı.

Gecemizi gündüzümüze kattık birlikte çalıştık.

Ve ilçemizi bugünkü duruma getirdik.

Ve ben hiç bir zaman yola çıktığım arkadaşlarımı yolda bulduklarımla değiştirmedim.

Ve son bir kez vefamızı gösterelim diye partimizin teşkilatı bu ilçenin İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarları, sanayicileri, milletimiz ve ben eski ilçe başkanı olarak yanında bulunduk.

Senin bu görevden alınmanla il başkanımızın, milletvekillerimizin, Gökçebey İlçe Başkanlığımızın ne kadar zor durumda kaldığını biliyorsun.

Başkanlığından bu güne kadar senin yanında olan ilçemizin kalkınması için çaba sarf eden herkesi dost bilmedin vefa göstermedin.

Özellikle Özcan Ulupınar'ın ve diğer milletvekillerimizin Köksal Toptan abimizin desteklerini ne çabuk unuttun?

Sen ne yaptın? Aldın mikrofonu eline, bütün yapılan işleri kendine malettin.

İl Başkanımızı, milletvekillerimizi, Gökçebey teşkilatını ve bütün gerçek dostlarını zan altında bıraktın. İlçede hiç hak etmedikleri halde 5 arkadaşımızı hedef gösterdin zan altında bıraktın.

Sende çok iyi biliyorsun ki bu olayda kimsenin zerre kadar sucu yoktur. Ve genel merkezimiz seni görevden almak zorunda kalmıştır.

Vedat Öztürk, sen eğer delikanlı isen gerçekten görevden neden alındığını mertçe açıklarsın. Bizde zan altında kalmaktan milletimizde meraktan kurtulur.

Ama sen bunu yapamazsın. Son olarak şunu söylüyorum. Sana yazıklar olsun."

Editör: Pusula Gazetesi