Engelli eşinin yanında Yılmaz'dan dayak yediğini iddia eden Ömer Kepenek, canlı yayında Yılmaz'ın 'komplo teorisi' iddiasını çürüttü. Kepenek; "Ben Gülüç Belde Başkanı'nın tanımam konuşmuşluğum bile yoktur", dedi.

Yaklaşık 1 haftadır gündemi meşgul eden dayak olayıyla ilgili taraflar AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve vatandaş Öner Kepenek, İsmail Yılmaz'ın ofisinde avukatlarıyla bir araya geldi.

YILMAZ, 'TEZGAH', DEDİ. TOPU, GAZETECİLERE ATTI!..

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz "Keşke bu olay yaşanmasaydı. Trafikte yaşanan basit bir olay aslında bu. Bunu başka yerlere çekerek; siyasi anlamda bizi yıpratmaya çalıştılar. Ben bunların kimler olduğunu biliyorum. Beni Türkiye'de trafik magandası gibi göstermeye çalıştılar. Ben bunun nedeniyle bir sürü hakarete uğradım, hala uğruyorum. Benim bu arkadaşlarla işim yok. Benim bu haberin arkasındakilerle işim var. Tekrar söylüyorum. Bu işi kendilerini gazeteci sanan fakat tehdit-şantaj ve tetikçilik yapanlar yapmıştır. ", dedi.

KEPENEK: "BEN GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANINI TANIMAM!.."

Karşılıklı özür dilenip, olayın tatlıya bağlandığı olay hakkında Öner Kepenek, Yılmaz'ın iddia ettiği gibi Komplo olmadığını belirterek; "Kamuoyunda benim bir komplo'nun içinde olduğum yada komplo yaptığım şeklinde dedikodular var. Üstüne basa basa söylüyorum. Gülüç Belediye Başkanını tanımıyorum. Ben Gülüç Belediye Başkanının sadece arkadaşının oğluyum. Bekir Kepenek benim babamın ismi. Benim babam yıllar önce Fazlı Erdoğan ile birlikte AK Parti'nin Ereğli'de kurucularının arasındaydı. Yani, benim babam AK Parti'ye burada çok hizmet verdi. İsmail bey burada ticaretle ve siyasetle uğraşıyor. Bizde ticaretle uğraşıyoruz. Ama benim arkamda siyaset yok. Benim arkamda babam-annem ve engelli eşim var sadece. Ben bu vesile ile davamdan vazgeçiyorum. İsmail Yılmaz Bey'den özür diliyorum", dedi.

Diğer yandan basın toplantısına sadece iki gazetecinin katıldığı öğrenilirken, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, toplantıya iki gazetecinin katılmasının ardından toplantıyı kendi sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

Editör: Pusula Gazetesi