2.Amatör Küme ekiplerinden Kozlu Merkez Topbaşı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçime iki aday girerken Davut Özdemir delegelerin oyları ile Merkez Topbaşıspor'un yeni kulüp başkanı seçildi.

Yeni sezona güçlü kadro ile girerek şampiyonluk hedefleyen Merkez Topbaşıspor güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro ile 1. Amatör Küme, ardından Süper Amatör Ligi hedefliyor.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Kozlu Merkez Topbaşsıpor'un kulüp başkanlığına Davut Özdemir getirilirken Volkan Dökmeci, Agah Yazıcoğlu, Necmettin Özcan, Oktay Sarıahmet, Erhan Okumuş, Zafer Özdemir yönetimi kurulu üyeliklerine seçildi.

BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR

Kozlu Merkez Topbaşıspor'un yeni kulüp başkanı Davut Özdemir kendilerine destek olanlara teşekkür ederek şu görüşlere yer vedi: "06 temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen Kozlu Merkez Topbaşıspor kulübümüzün olağanüstü kongresine katılım sağlayan kulübümüzün değerli üyelerine şahsıma ve yönetim kurulu listesinde bulunan arkadaşlarıma teveccüh gösteren göstermeyen tüm üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Kongre hazırlık sürecinde yanımızda olan tüm yönetim kurulu üyelerine, tüm değerli dostlarımıza, tüm değerli büyüklerimize ve özellikle yerin metrelerce altından kazandıkları ekmek paraları ile kulübümüzü ayakta tutmaya çalışan tüm emekçi ve madenci kardeşlerime şahsıma ve yönetim kurulu listemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı minnet ve saygılarımı sunarım" dedi.

VOLKAN DÖKMECİ: "GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK"

Takımın Genel Kaptanı Volkan Dökmeci ise iyi bir yönetim oluştukduklarını ve iyi bir kadro ile Merkez Topbaşıspor'a yakışır bir mücadele vereceklerini belirterek Zonguldak'ta örnek bir kulüp olmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi