Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Elverişsiz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle sahada çalışma fırsatı bulamayan kırmızı-beyazlı ekip çalışmalarına kapalı salonda devam etti.

BAL 10. Grupta devreyi 15 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Devrek Belediyespor bir taraftan hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

ALİ KOÇAKLI TAKIMA KATILDI

Devrek Belediyespor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Çaydeğirmeni Belediyespor'un 25 yaşında ki sağ bek oyuncusu Ali Koçaklı'yı renklerine bağladı. Ali yeni takımı Devrek Belediyespor ile idmanlara başladı. Daha önce de Devrek Belediyespor forması giyen Ali Koçaklı, Devrek Belediyespor antrenörü Hüsnü Akın ve forvet oyuncu Erkan Koçaklı ile birlikte poz verdi.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Çaydeğirmeni Belediyesyor'dan transfer edilen Ali Koçaklı "Devrek Belediyespor'a yabancı bir futbolcu değilim. O nedenle çabuk uyum sağlayıp takım arkadaşlarımla birlikte takım için en iyisini yapacağım. Hüsnü hocamı ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi